Podcastul „Sunt Bine” e un proiect media dedicat sănătății mintale în Republica Moldova. Vrem să folosim jurnalismul narativ ca un instrument pentru a povesti istorii umane într-un mod captivant, care să explice întregul spectru al emoțiilor și stărilor prin care trece o persoană care face față acestor provocări. Credem că formatul podcastului e cel mai potrivit pentru asta. Pe drumul nostru au apărut zeci de persoane care și-au oferit timpul și abilitățile pentru a face acest podcast mai bun. Mulțumiri!


Victoria Colesnic este producătoare și gazdă a podcastului „Sunt Bine”. E jurnalistă și scrie despre sănătate, muncă și educație. Și-a făcut studiile în România și în Suedia. A colaborat cu VICE România, Casa Jurnalistului, Are We Europe și Radio Europa Liberă. Crede în puterea terapeutică a pisicilor și nu bea cafea după ora trei. O găsiți pe Instagram.

Natalia Sergheev este producătoare și gazdă a podcastului „Sunt Bine”. E jurnalistă care abordează subiecte legate de drepturile omului în Europa de Est. Scrie texte și face reportaje documentare. Numele ei a apărut la Radio Europa Liberă, VICE România și Ostpol. E ușor impresionabilă, iar cuvântul preferat este „nu”. Nu o găsești pe Instagram.

Alexandru Ianciu este inginer de sunet. De patru ani, editează reportaje lungi și documentare la Radio Europa Liberă. Îi plac istoriile despre oamenii care schimbă ceva cu propriile forțe. Acasă, are grijă de două pisici (deocamdată) și e fan înrăit Manchester United. GGMU! Îl găsiți pe Instagram.

Ana Grigorovscaia este ilustratoare. Desenează în fiecare după-amiază că pe atunci se trezește, confecționează bijuterii cu plante uscate și creează filmulețe animate. A colaborat cu Moldo Crescendo, KLumea și mai multe companii locale. Adoră natura, călătoriile și, uneori, scrie povești. O găsiți pe Instagram.

Tudor Bologan este administratorul paginii web „Sunt Bine”. Are cinci ani de experiență în domeniul IT. Tudor consideră că răspunsul la întrebarea „Care este sensul vieții?” e 42. Îl găsiți pe Instagram.

Yulia Mihailova este traducătoare și editoră de texte în limba rusă. E un om-orchestră: fotografiază, scrie știri pentru radio și sonorizează filme. Este mama tinerei Agata, a cățelei mari și aurii Fanea și a pisicii Mîșka. O găsiți pe Instagram.

Alina Ţurcanu e redactor-stilizator. Cu studii filologice, de peste 20 de ani face jurnalism. Acum este editor în cadrul proiectului TV „Pur şi simplu”, la Radio Europa Liberă. Crede că etica şi gramatica sunt sfinte pentru jurnalişti, e pasionată de lectură şi călătorii, coace pâine cu maia, n-are pisică (dar vrea) şi s-ar putea muta în Africa de Sud.