Abonează-te la podcastul „Sunt Bine” și lasă-ne o recomandare! 🌟



După un an și jumătate de pauză, revenim cu sezonul 2 al podcastului „Sunt Bine”. E dedicat victimelor războiului din Ucraina, pornit ilegal de Rusia.

Vom explora ce se întâmplă cu sănătatea mintală a persoanelor ale căror vieți sunt marcate de pierdere, incertitudine și pericol. Vom afla prin ce stări trec conaționalii noștri, care trăiesc în umbra conflictului din țara vecină. Vom învăța să facem față provocărilor de sănătate mintală cu ajutorul profesioniștilor și ne vom simți mai puțin singuri. 

„Sunt Bine” este un podcast despre sănătatea mintală, creat de Victoria Colesnic și Natalia Sergheev. O dată pe lună, îți aducem povești adevărate, spuse de oameni ca tine, despre cele mai vulnerabile momente prin care au trecut. 


Gazda sezonului 2: Natalia Sergheev
Inginer de sunet: Constantin Coada
Ilustrație: Natalia Romanciuc
Editoarea textului: Alina Țurcanu
Dublaj în limba română: Tamara Grejdeanu
Co-fondatoarea „Sunt Bine”: Victoria Colesnic
Muzica: Andrei Teacă și Lilian Severin


Podcastul „Sunt Bine” face parte din proiectul „Tinerii – Lideri Responsabili”, implementat de Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal din Republica Moldova (Y-PEER Moldova) cu susținerea OXFAM. Opiniile exprimate ne aparțin și nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

Comentarii