Pe final de sezon, am revenit la personajele podcastului ca să aflăm dacă toate poveștile au un final fericit. Alertă spoiler: bunăstarea mintală e o călătorie, nu o destinație.
#10 Invincibila
Ana-Maria a avut primul episod de bulimie la 13 ani. După un deceniu de rușine și tratamente ineficiente, azi se simte acasă în propria piele.
#9 Singuri în fața muncii
Daniela are 25 de ani, iar Octavian – 70. Deși sunt foarte diferiți, au trăit o experiență similară – arderea profesională. Se vor lăsa mistuiți de muncă sau își vor schimba viața?
#8 Viața după moarte (II)
Eugeniu și Cristina au o viață obișnuită de cuplu: muncă, ieșiri în oraș, vizite la părinți. O tragedie le schimbă viața timp de 24 de ore. Va rezista relația lor acestei încercări?
#7 Viața după moarte
Ana a avut o copilărie ca în povești, fiind înconjurată de dragoste și grijă. La 23 de ani, l-a pierdut pe unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei. Cu timpul, Ana a realizat că amintirile sunt nemuritoare, iar iubirea n-a plecat nicăieri.
#6 Cei care ascultă
Sergiu Toma e psiholog și psihoterapeut într-o țară în care nu există o lege a psihologului, iar unii încă mai cred că psihologia e o vrăjeală. Pentru a face față provocărilor, Sergiu, împreună cu câţiva colegi, decid să creeze o comunitate profesională.
#5 Depresia la masculin
Ivan și Valentin s-au născut în aceeași zi, la șase ani diferență. O depresie severă le-a dat viitorul peste cap. Ca să-și pună viața în ordine, tinerii vor fi nevoiți să învețe să ceară ajutor.
#4 De ce ne este frică
Am vorbit cu 20 de oameni despre fricile lor și am înțeles că e o formă de terapie.
#3 Mama, totul e bine
Irina, stabilită în Statele Unite, vine în Moldova să găsească o bonă pentru mama sa, care are demență de tip Alzheimer. Călătoria o aduce față în față cu un sistem social șubred și frica unei pierderi inevitabile.
#2 Fata din caruselul emoțiilor
Ecaterina are depresie, burnout și tulburare borderline. Pandemia de coronavirus a izolat-o în apartament cu doi nepoți adolescenți. Cum să ai grijă de alții, când trebuie să ai grijă de tine?