Victoria Colesnic este jurnalistă, scrie despre sănătate, muncă și educație. Și-a făcut studiile în România și în Suedia. A colaborat cu VICE România, Casa Jurnalistului, Are We Europe și Radio Europa Liberă. Crede în puterea terapeutică a pisicilor și nu bea cafea după ora trei.

Natalia Sergheev este jurnalistă care abordează subiecte legate de drepturile omului în Europa de Est. Scrie texte și face reportaje documentare. Numele ei a apărut la Radio Europa Liberă Moldova, VICE România și Ostpol. E ușor impresionabilă, iar cuvântul preferat e „nu”.

Ana Grigorovscaia este ilustratoare. Desenează în fiecare după-amiază că pe atunci se trezește, confecționează bijuterii cu plante uscate și creează filmulețe animate. A colaborat cu Moldo Crescendo, KLumea și alte companii locale. Adoră natura, călatoriile și, uneori, scrie povești.

Alexandru Ianciu este inginer de sunet și editor de imagine. Este minuțios și foarte atent la detalii în meseria sa și niciodată nu va lipi o imagine de alta fără să se asigure că se sincronizează perfect. De patru ani, editează reportaje lungi și documentare la Radio Europa Liberă și cel mai mult îi place să lucreze la istorii despre oameni, care schimbă ceva în țară sau în lume cu propriile forțe. Acasă, are grijă de două pisici (deocamdată) și e fan înrăit Manchester United. GGMU!

Alte mâini care au ajutat la crearea primului episod de podcast:

Mulțumiri speciale lui Andrei Teacă și Lilian Severin, pentru coloana sonoră care ne face pielea de găină. A mai contribuit Tudor Bologan, care ne-a ajutat să dăm viață site-ului. Mulțumiri și lui Max Ciorbă și Cornel Ciobanu. Primul episod de podcast a fost realizat cu sprijinul Influencers Hub Moldova și Fundația Soros-Moldova. Mulțumiri organizației Trimbos Moldova pentru ajutor în documentarea subiectului.

Comentarii