Abonează-te la podcastul „Sunt Bine” și lasă-ne o recomandare! 🌟



După un an și jumătate de pauză, revenim cu sezonul doi al proiectului. E dedicat victimelor războiului din Ucraina, pornit ilegal de Rusia. 

Vom explora ce se întâmplă cu sănătatea mintală a persoanelor ale căror vieți sunt marcate de pierdere, incertitudine și pericol. Vom afla prin ce stări trec conaționalii noștri, care trăiesc în umbra conflictului din țara vecină. Vom învăța să facem față provocărilor de sănătate mintală cu ajutorul profesioniștilor și ne vom simți mai puțin singuri. 

Vom face totul cu aceeași grijă și empatie pe care le-ai apreciat în sezonul întâi, dar într-o altă componență. Victoria Colesnic nu va fi gazda permanentă a podcastului – face un doctorat peste hotare și îi urăm mult succes –, dar rămâne în continuare fondatoarea „Sunt Bine”. Va sprijini echipa moral, din Suedia friguroasă, și – sper eu – o vom auzi periodic, altfel ne-ar lipsi prea mult vocea ei caldă. 

Pe acest drum ne vor însoți câțiva membri vechi ai echipei, dar și unii noi. 

De sunet va avea grijă Constantin Coada, iar de ilustrații – Natalia Romanciuc. Editoarea proiectului rămâne Alina Țurcanu, traducătoarea în limba rusă – Iulia Mihailova. Ne va fi alături o psihologă, care ne va ajuta să navigăm printre emoții și stări complexe. Este vorba de Oxana Gumennaia. 

Bine te-am regăsit!


Podcastul „Sunt Bine” face parte din proiectul „Tinerii – Lideri Responsabili”, implementat de Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal din Republica Moldova (Y-PEER Moldova) cu susținerea OXFAM. Opiniile exprimate ne aparțin și nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.  

Comentarii