Dacă vrei să ne sprijini, e foarte ușor să o faci. Iată câteva idei:

Ascultă-ne!

În partea dreaptă, este lista tuturor platformelor de distribuție a podcasturilor pe care poți să ne găsești. De asemenea, poți asculta episodul aici, pe site! Ți-am fi recunoscători dacă le-ai spune și prietenilor tăi despre „Sunt Bine”.

Abonează-te la newsletter

Pe prima pagină găsești caseta în care poți să devii abonat la newsletterul „Sunt Bine”. Îți vom trimite câte un mail pe lună. Vei afla primul când apare un nou episod al podcastului și vei descoperi detaliile din spatele creării fiecărei povești.

Urmărește-ne pe social media

Suntem prezenți pe Facebook, Instagram, YouTube, Odnoklassniki. Aici vei afla informații proaspete despre poveștile la care lucrăm, episoadele noi și vei avea acces la poze de pe teren. Mai avem și o comunitate pe Facebook. E un spațiu sigur în care să distribuim resurse, articole utile, să adresăm întrebări și să împărtășim ce ne frământă. Vom invita în acest grup și mulți specialiști – psihologi, psihiatri, asistenți sociali, care sperăm să devină în timp contacte utile pentru membrii grupului și prieteni ai podcastului.

Scrie-ne un review

Dacă apreciezi ceea ce facem, scrie un review pe platforma de distribuție preferată a podcasturilor. Asta ne va ajuta să fim mai vizibili și în așa mod ne va descoperi mai multă lume.

Pune întrebări, sugerează teme de discuție și personaje potențiale

Poți face legătura cu noi direct pe mailul: [email protected]. Vrem să aflăm ce crezi despre podcastul „Sunt Bine”, cum îl putem îmbunătăți și ce ai vrea să auzi. La fel, te încurajăm să-ți împărtășești propriile istorii despre provocările legate de sănătatea mintală.

Comentarii